Hoe gaat PraktijkSOS te werk?

Ik werk holistisch. Dat wil zeggen dat ik naar het geheel kijk. Dat doe ik door met jou te bespreken hoe jouw leefstijl eruitziet. Mocht het nodig zijn, dan maak ik een hormoonanalyse en geef ik voedingsadvies. Ook combineer ik (wanneer jij daarvoor openstaat) al mijn expertises die nodig zijn (hypnose, hormoonanalyse/hormoonbalans, voedingsadvies, leefstijlcoaching, Acces Bars, Soul Body Fusion).

Allereerst vindt er natuurlijk een gedetailleerd intakegesprek plaats. Ik kijk hierbij goed naar wat jouw hulpvraag is en wat er nodig is om tot een gewenst resultaat te komen. Ik vraag hierbij wel nadrukkelijk naar jouw medewerking. Kan je dit niet geven, dan zullen de sessies geen zin hebben en is het water naar zee dragen. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Tijdens het intakegesprek krijg jij een hypnose sessie als jij daarvoor openstaat. Op deze manier kun je ervaren op welke manier ik te werk ga. Wens je geen gebruik te maken van hypnose? Dan kun je uiteraard ook gebruik maken van mijn andere diensten (bijvoorbeeld leefstijlcoaching, hormoonanalyse, voedingsadvies etc.).

Kwaliteit kunnen wij samen bereiken dankzij een open houding naar elkaar toe. Zo werken wij er samen aan om jouw doelen te bereiken.

Tijdens het intakegesprek plannen wij direct vervolgafspraken. Meestal zijn dit 3 tot 6 afspraken, afhankelijk van jouw hulpvraag. Daarna zal ik jou na 3 maanden op een vooraf afgesproken tijdstip bellen om na te gaan hoe het met jou gaat.

Krachtig in het leven staan met hypnose?
Maak een afspraak voor een intakegesprek!

Wist je dat?

  • Ik geen arts ben. Kom je met een hulpvraag op het medische en/of psychische vlak, dan verwacht ik van jou dat je eerst alle onderzoeken via de reguliere geneeskunde hebt afgerond.
  • Je altijd je behandelaar of je arts laat weten dat je bij mij in behandeling bent. Zeker wanneer er sprake is van medicatie. Ik geef je dan ook een schrijven mee voor je arts. Het kan namelijk zijn dat je medicatie moet worden aangepast omdat je vorderingen boekt.
  • Hypnose werkt altijd. Het enige dat jij hoeft te doen is je open te stellen en mijn instructies op te volgen. Het resultaat volgt dan vanzelf. Hoe mooi is dit?
Sosiela Baidjnath van Praktijk SOS