praktijksos.nl > aanbod > postpartum traject

Ontketen je Kracht met Hypnotherapie na een Traumatische Bevalling

en andere emotionele postpartum klachten.

Hypnose bij een traumatische bevalling of een post natale depressie

Ontdek de transformerende kracht van hypnose bij het verwerken van traumatische ervaringen, postpartum depressies en andere emotionele klachten.

Hypnose als Sleutel tot Heling

Diepgaande Verwerking

Hypnotherapie biedt een diepgaande en zorgvuldige verwerking van traumatische bevallingen, postpartum depressies en andere klachten, waardoor emotionele littekens kunnen helen.

Veerkrachtig Herstel

Onder hypnose herontdek je jouw innerlijke kracht en veerkracht, essentieel voor een positieve herstart in het moederschap.

Balans in Emoties

Hypnose helpt bij het herstellen van emotioneel evenwicht, cruciaal voor het overwinnen van postpartum depressies.

Hoe een depressie na bevalling.

Waarom kiezen voor Hypnotherapie?

  • Wetenschappelijk Onderbouwd: Onderzoek toont aan dat hypnose effectief is bij het behandelen van postpartum depressie en traumatische ervaringen.
  • Persoonlijke Begeleiding: Tijdens het traject begeleid ik je stap voor stap zodat jij met een andere blik kan terugkijken naar je bevallingservaring. Dankzij de door mij ontwikkelde methoden en technieken zal jij weer volledig in je innerlijke kracht komen te staan en weer je innerlijke rust voelen. Je zal weer vol positieve en verkwikkende energie kunnen genieten van het mooiste wat je is overkomen, het moederschap.
  • Maatwerk Sessies: Elke hypnosesessie is afgestemd op jouw unieke behoeften. Natuurlijk ga ik voor een effectief resultaat.

Ontdek de transformerende kracht van hypnotherapie voor een diepgaande verwerking en een stralende nieuwe jij. Ontketen je innerlijke kracht, investeer in jezelf en omarm een positieve, helende reis na een traumatische bevalling en andere postpartumklachten. 

Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar jouw helende reis.

Emotioneel evenwicht is cruciaal voor herstel

Mijn naam is Sosiela Baidjnath, gecertificeerd internationaal hypnotherapeute, voedingsdeskundige, leefstijl- en hormooncoach.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om te kampen met burn-out en traumapijnen. Jaren geleden kampte ik hier zelf mee. Ik heb dit op eigen krachten moeten overwinnen en miste daarbij niet alleen de ondersteuning, maar ook ben ik erg lang bezig geweest met het herstel. Ik had het gevoel dat ik veel te lang niet meedraaide in de maatschappij. Dat moest anders kunnen.

Daarom heb ik een bijzonder herstel- en transformatieprogramma ontwikkeld wat ook echt werkt! Deze methode hanteer ik al een aantal jaren en met succes. Dankzij het programma herstellen mijn cliënten binnen 3 maanden van diverse klachten zoals een burn-out, traumapijn, verdriet, onzekerheid en faalangst, perfectionisme, overprikkeling en pijn in je lijf. Hierdoor mag ik me inmiddels gespecialiseerd noemen op dit vlak. Uit onderzoek is gebleken dat met enkel cognitieve therapie de behandelperiode minimaal 6 maanden tot 1 jaar in beslag neemt. Wanneer er sprake is van trauma neemt de behandelperiode langere tijd in beslag.

Sosiela Baidjnath van Praktijk SOS

Neem de Eerste Stap naar Herstel

Laat je inspireren door de helende kracht van hypnotherapie voor een complete transformatie en een gelukkige nieuwe jij. Activeer je innerlijke kracht, investeer in jezelf en start een positieve, helende reis na een traumatische bevalling en andere postpartumklachten. Wacht niet langer en neem contact op voor een gratis informatiegesprek. Zet de stap naar een nieuw begin.

Reviews

Dit is wat klanten zeggen over mijn programma’s

"Ik heb weer een sterke innerlijke kracht en veerkracht"

Ik ben bij Sosiela geweest
Ik zit weer helemaal lekker in mijn vel.
Heb weer een sterke innerlijke kracht en veerkracht
Ik raad het iedereen aan

Noldy

"Beter in mijn vel en van klachten verlost"

Fijne behandelingen bij Sosiela gehad. Deze hebben mij erg geholpen om weer beter in mijn vel te zitten en van bepaalde klachten verlost te zijn.

Annemie

"Ik ben positief verrast en raad het iedereen aan"

Ik liep met diverse gezondheidsklachten en ik ben toen door Sosiela onder hypnose gebracht. Wat een ervaring. Ik ben positief verrast. Sosiela communiceert heel duidelijk en geeft je een veilig gevoel. Ik raad het iedereen aan.

Jelly