Mijn naam is Sosiela Baidjnath, gecertificeerd internationaal hypnotherapeute, voedingsdeskundige, leefstijl- en hormooncoach. Ik heb een passie voor het helpen van mensen die kampen met verschillende klachten, zoals burn-out, trauma, pijn, angst en onzekerheid. 

De naam PraktijkSOS heeft een dubbele betekenis. Ten eerste is het een afkorting van mijn naam, Sosiela. Ten tweede staat het voor Save Our Souls, het noodsignaal SOS dat vaak gebruikt wordt in noodsituaties. Ik heb deze naam gekozen omdat ik mensen wil helpen die zich in een emotionele of fysieke noodtoestand bevinden. Ik wil ze laten zien dat er hoop is en dat ze niet alleen zijn. Ik wil ze redden van hun klachten en ze weer laten stralen. Dat is mijn missie en mijn passie.

praktijk SOS Word weer de beste versie van jezelf

Mijn eigen noodsignaal

Ik heb zelf ervaren hoe het is om te kampen met burn-out en traumapijnen. Jaren geleden kampte ik hier zelf mee. Ik heb dit op eigen krachten moeten overwinnen en miste daarbij niet alleen de ondersteuning, maar ook ben ik erg lang bezig geweest met het herstel. Ik had het gevoel dat ik veel te lang niet meedraaide in de maatschappij. Dat moest anders kunnen.

Daarom heb ik een bijzonder herstel- en transformatieprogramma ontwikkeld wat ook echt werkt! Deze methode hanteer ik al een aantal jaren en met succes. Dankzij het programma herstellen mijn cliënten binnen 3 maanden van diverse klachten zoals een burn-out, traumapijn, verdriet, onzekerheid en faalangst, perfectionisme, overprikkeling en pijn in je lijf. Hierdoor mag ik me inmiddels gespecialiseerd noemen op dit vlak. Uit onderzoek is gebleken dat met enkel cognitieve therapie de behandelperiode minimaal 6 maanden tot 1 jaar in beslag neemt. Wanneer er sprake is van trauma neemt de behandelperiode langere tijd in beslag.

Wil jij je ook weer 100% goed voelen, genieten en klachtenvrij leven? Wil jij weer een positief zelfbeeld hebben en weer zelfvertrouwen voelen? Wil jij weer de focus hebben? Wil jij van je angsten en onzekerheden af? Kortom, wil je weer in je innerlijke kracht staan? Dan kan ik je helpen! Met mijn maatwerk programma kom je weer in je kracht. Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar een betere versie van jezelf.

HYPNOTHERAPEUT EN TRAINER HORMOONFACTOR

Ik heb zelf te maken gehad met fibromyalgie, een aandoening die veel pijn en beperkingen kan veroorzaken. De artsen vertelden me dat ik in een rolstoel zou belanden als ik niets zou doen. Dat wilde ik niet accepteren. Ik ging op zoek naar andere manieren om van mijn pijn af te komen. Zo ontdekte ik hypnotherapie, een krachtige methode om je onderbewustzijn te beïnvloeden en je lichaam te genezen. Sinds ik hypnotherapie toepas, heb ik bijna geen pijn meer en kan ik weer volop genieten van het leven.

Ook had ik last van hormonale klachten, waarvoor ik medicatie moest gebruiken. Een nadeel van die medicatie was dat ik veel zou aankomen in gewicht. Dat wilde ik ook niet laten gebeuren. Ik ging me verdiepen in de invloed van voeding en leefstijl op je hormonen. Zo leerde ik over de Hormoonfactor, een programma dat je helpt om je hormonen in balans te brengen. Dankzij de Hormoonfactor ben ik geen gram aangekomen tijdens mijn medicatiegebruik en kon ik er zelfs eerder mee stoppen.

Ik weet dus uit eigen ervaring hoe het is om te worstelen met klachten die je leven beheersen. Maar ik weet ook dat er een oplossing is. Een oplossing die je helpt om weer de beste versie van jezelf te worden. Een oplossing die ik graag met jou wil delen.

Hoe ik je kan helpen met mijn unieke programma

Ik kan je laten zien dat er een oplossing is voor jouw klachten. Een oplossing die ik zelf heb ervaren en toegepast. Een oplossing die bestaat uit een combinatie van verschillende behandelingen die jou helpen om je beter te voelen.

Een van die behandelingen is hypnose. Hypnose is een natuurlijke staat van diepe ontspanning, waarin je openstaat voor positieve suggesties. Je blijft altijd bij bewustzijn en je houdt de controle over jezelf. Je hoeft alleen maar te luisteren naar mijn stem en mijn instructies te volgen. Met hypnose kan ik je onderbewustzijn voorzien van nieuwe informatie, waardoor je klachten verminderen of verdwijnen. Of het nu gaat om pijn, angst, onzekerheid, overgewicht of iets anders.

Een andere behandeling is de Hormoonfactor. Dit is een programma dat je leert hoe je je hormonen in balans kunt brengen door middel van voeding en leefstijl. Veel klachten hebben namelijk te maken met een verstoorde hormoonhuishouding. Denk bijvoorbeeld aan overgangsklachten, PCOS, endometriose, fibromyalgie, reuma, psoriasis, allergieën, migraine, darmklachten of schildklierproblemen. Met de Hormoonfactor kan ik je een persoonlijk advies geven op basis van een uitgebreide hormoonanalyse. Ook kan ik je begeleiden en coachen bij het toepassen van de Hormoonfactor in je dagelijks leven.

Ik ben de enige in deze regio die hypnose en de Hormoonfactor combineert in een uniek programma. Dit programma zorgt voor een gegarandeerd succes! Zo heb ik bijvoorbeeld een virtuele maagband ontwikkeld, die je helpt om af te vallen zonder operatie of dieet. Met deze methode kun je twee behandelingen krijgen voor de prijs van één. Een geweldig cadeau aan jezelf. Omdat jij het waard bent!

Wil jij ook weer in je kracht staan? Wil jij ook weer genieten van het leven zonder klachten?
Neem dan nu contact met me op en maak een afspraak in mijn online agenda. Jij bepaalt zelf wanneer je begint met jouw herstel.