praktijksos.nl > aanbod > hypnotische mentale massage sessie

Ontdek de kracht van de hypnotische mentale massage

Voor iedereen die op zoek is naar meer rust, balans en energie in het leven.

 

Mentale massage bij PraktijkSoS

Ben je op zoek naar ultieme rust en kracht voor je geest?

Hypnotische mentale ontspanningssessies is de sleutel tot een diepe staat van relaxatie en hernieuwde energie.

Stap binnen in een wereld van ultieme ontspanning en ontdek waarom deze ervaring jouw toegang is naar innerlijke rust.

Waarom je deze unieke ervaring niet mag missen:

Diepe Ontspanning op Commando

Laat je leiden naar een wereld van complete diepe ontspanning, waar stress en zorgen verdwijnen. Mijn hypnotische sessies brengen je geest, lichaam, en ziel in een staat van ultieme rust.

Preventieve Werking voor Lichaam en Geest

Naast directe ontspanning biedt deze sessie preventieve voordelen, waardoor je veerkracht opbouwt tegen dagelijkse stressoren.

Krachtige Mind Reset

Herprogrammeer je gedachten en bevrijd jezelf van negatieve gedachten. Ontdek een vernieuwde mentale kracht om uitdagingen aan te gaan en je doelen te bereiken.

Boost je Energie

Laad jezelf op met geweldige positieve energie en vitaliteit. Mijn hypnotische sessies zijn ontworpen om je geestelijke en innerlijke veerkracht te vergroten.

Persoonlijke Begeleiding

Ervaar de sessies met mijn deskundige begeleiding. Jouw comfort en welzijn staan voor mij voorop.

Mentale massage - Ontspannen en opladen met hypnotherapie

Trakteer jezelf op de ultieme ontspanning. Boek nu jouw hypnotische mentale ontspanningsmassage en omarm de sereniteit van een rustige geest. Voel de transformatieve kracht van hypnose.

Vergelijkbaar met een XXL-massage

Tijdens een hypnotische mentale massage sessie breng ik je in een lichte trance, waarin je volledig ontspannen en alert bent. Ik gebruik mijn stem om je mee te nemen op een innerlijke reis. Je kunt hierbij verschillende sensaties, beelden, emoties of inzichten ervaren. Ik begeleid je door het proces heen en help je om je gedachten en gevoelens te integreren.

Uit onderzoek blijkt dat hypnotherapie een bewezen effectieve therapievorm is, die kan helpen bij het verminderen van stress, angst, depressie, pijn en andere klachten.

10 Voordelen van De Hypnotische massagesessie:

$

Diepe Ontspanning

De hypnotische massagesessie brengt je in een diepe staat van rust, waar stress en spanning worden losgelaten. 

$

Stressvermindering

De diepe hypnotische trance vermindert stressniveaus, bevordert emotionele stabiliteit en kan leiden tot een diepere slaap.

$

Vernieuwde Energie

De Hypnotische massagesessie revitaliseert je energieniveau, waardoor je een hernieuwde innerlijke kracht en rust ervaart.

$

Mind Reset

Het helpt het onderbewustzijn ongestoord met nieuwe ideeën om te gaan, wat leidt tot een positieve mindset.

$

Verbeterde Emotionele Stabiliteit

Hypnotherapie bevordert niet alleen fysieke, maar ook emotionele welzijn, wat zorgt voor een verhoogde emotionele stabiliteit.

$

Ondersteuning bij Gewichtsbeheersing

De Hypnotische massagesessie kan helpen bij het verlagen van het BMI, wat positieve effecten heeft op gewichtsbeheersing. Het brengt namelijk je hormonen meer in balans wat kan helpen bij afvallen.

$

Bloeddrukregulatie

Hypnotische ontspanningsmassage kan helpen bij het stabiliseren van de bloeddruk. 

  $

  Verbeterde Slaapkwaliteit

  Stressvermindering en ontspanning dragen bij aan een beter slaappatroon. 

  $

  Verhoogde Weerstand tegen Stress

  Het hypnotische aspect versterkt de mentale weerstand tegen stressfactoren.

  $

  Verbeterde Concentratie

  Het helpt bij het bereiken van mentale helderheid en verbeterde concentratie.

  Wacht niet langer en boek vandaag nog je sessie. 

  Reviews

  Dit is wat klanten zeggen over mijn programma

  "Ik heb weer een sterke innerlijke kracht en veerkracht"

  Ik ben bij Sosiela geweest
  Ik zit weer helemaal lekker in mijn vel.
  Heb weer een sterke innerlijke kracht en veerkracht
  Ik raad het iedereen aan

  Noldy

  "Ze wist het ware probleem van mijn burn-out te herleiden"

  Sosiela is een zeer fijne hypnotiseur die heel snel tot de kern weet te komen. Zo wist zij direct het ware probleem van mijn Burn-out te herleiden zonder dat ik hierover heel veel had vertelt. Vervolgens bracht ze mij op liefdevolle wijze in hypnose en sinds dien heb ik geen last meer van mijn Burn-Out klachten. Kortom een echte aanrader!

  Brandon Spaeter

  "Bevrijd van stress en weer lekker in mijn vel"

  Fantastische hulp gehad….bevrijd van stress, zit weer lekker in mijn vel en ik sta weer in mijn eigen kracht. Heel heel erg bedankt Sosiela.

  Annemie

  Ik gun je ultieme rust en kracht voor je geest

  Mijn naam is Sosiela Baidjnath, gecertificeerd internationaal hypnotherapeute, voedingsdeskundige, leefstijl- en hormooncoach.

  Ik heb zelf ervaren hoe het is om te kampen met burn-out en traumapijnen. Jaren geleden kampte ik hier zelf mee. Ik heb dit op eigen krachten moeten overwinnen en miste daarbij niet alleen de ondersteuning, maar ook ben ik erg lang bezig geweest met het herstel. Ik had het gevoel dat ik veel te lang niet meedraaide in de maatschappij. Dat moest anders kunnen.

  Daarom heb ik een bijzonder herstel- en transformatieprogramma ontwikkeld wat ook echt werkt! Deze methode hanteer ik al een aantal jaren en met succes. Dankzij het programma herstellen mijn cliënten binnen 3 maanden van diverse klachten zoals een burn-out, traumapijn, verdriet, onzekerheid en faalangst, perfectionisme, overprikkeling en pijn in je lijf. Hierdoor mag ik me inmiddels gespecialiseerd noemen op dit vlak. Uit onderzoek is gebleken dat met enkel cognitieve therapie de behandelperiode minimaal 6 maanden tot 1 jaar in beslag neemt. Wanneer er sprake is van trauma neemt de behandelperiode langere tijd in beslag.

  Wil ook jij binnen 2 tot 3 maanden van je burn-out, emotionele blokkades en/of traumapijnen af? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

  Sosiela Baidjnath van Praktijk SOS