praktijksos.nl > aanbod > hypnobirthing

Ontketen de Magie van een Ontspannen Geboorte

Hypnobirthing bij Praktijk SOS: Ontspannen Bevallen met Vertrouwen

Ontspannen bevallen met vertrouwen. Hypnobirthing bij PrakijkSOS

Welkom bij Praktijk SOS, waar ik geloof in de schoonheid en kracht van natuurlijke geboorte met behulp van Hypnobirthing. Het is mijn missie om aanstaande ouders te begeleiden naar een geboorte-ervaring die rustig, comfortabel en empowerend is.

Ontdek hier hoe Hypnobirthing jou kan helpen bij je zwangerschap en jouw bevalling kan transformeren naar een mooie ervaring.

Wat is Hypnobirthing?

Hypnobirthing is geen gewone zwangerschapscursus. Het is een bewezen methode van ademhalingstechnieken, visualisaties en positieve affirmaties om een diepe staat van ontspanning te bereiken tijdens de bevalling. Het is geen vorm van hypnose zoals je die misschien kent van het podium, maar eerder een natuurlijke staat van ontspanning die de angst en spanning wegneemt. Een soort van een natuurlijke staat van extatische roes die jou en je partner een gevoel van ontspanning zal geven tijdens de bevalling.

Het stelt jou en je partner in staat om samen te werken en een geboorte-ervaring te creëren die vrij is van angst en stress.

Wat is hypnobirthing? Zonder problemen bevallen.

Waarom hypnobirthing?

Een Positieve Geboorte-Ervaring

Hypnobirthing stelt je in staat om je geboorte-ervaring te beheersen en te leiden. Door angst en spanning te verminderen, kun je een positieve, kalme en comfortabele bevalling hebben.

Minder Pijn en Interventies

Stel je eens een bevalling met minder pijn en minimalisering van medische ingrepen. Hypnobirthing biedt je de sleutel tot dit droomscenario.
Veel vrouwen die Hypnobirthing beoefenen, ervaren minder pijn tijdens de bevalling en hebben minder behoefte aan medische interventies zoals epidurals of keizersneden. Er is sprake van meer ontspanning en kalmte tijdens het bevallingsproces.
LET OP: hypnobirthing heeft geen invloed op complicaties die eventueel kunnen ontstaan tijdens de bevalling!

Partner in crime

Jullie kunnen samenwerken als een team en een diepere band creëren tijdens deze speciale tijd. Samen vormen jullie een onverslaanbaar team tijdens de geboorte van jullie wonder.

Gezonde Start voor je Baby

Een rustige geboorteomgeving is gunstig voor de gezondheid van je baby. Hypnobirthing helpt bij het creëren van een stressvrije omgeving voor jullie beiden.

Wil jij je voorbereiden op een ontspannen geboorte?

Investeer in jullie geboorte-ervaring

Bij Praktijk SOS bied ik een uitgebreid Hypnobirthing-programma dat specifiek is ontworpen om jou en je partner voor te bereiden op een succesvolle en positieve geboorte-ervaring. Mijn programma’s omvatten:

  • Hypnobirthing Workshops: Leer de technieken en methoden van Hypnobirthing tijdens interactieve workshops, waarbij je de kans hebt om vragen te stellen en te oefenen.
  • Individuele Begeleiding: Persoonlijke coaching en ondersteuning afgestemd op jouw specifieke behoeften en omstandigheden.
  • Ondersteuning voor Partners: Ik moedig actieve betrokkenheid van partners aan en bied begeleiding om een zichtbare rol te spelen tijdens de bevalling.
  • Hulpmiddelen: Ik spreek een persoonlijke audio-opname in met de op jouw afgestemde behoeften om thuis te oefenen. Doordat ik dit in de vorm van maatwerk giet kun jij je thuis in alle rust voorbereiden op de grote dag.
Sosiela Baidjnath van Praktijk SOS

Je geboorte-ervaring is een van de meest memorabele momenten in je leven. Met Hypnobirthing kun je vol vertrouwen en rustig naar deze speciale dag toewerken. Investeer in jezelf en je baby door je aan te melden voor mijn op maat gemaakte Hypnobirthing-cursus bij Praktijk SOS.

Wil je ook deze mooie ervaring beleven? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Reviews

Dit is wat klanten zeggen over mijn programma’s

"Ik heb weer een sterke innerlijke kracht en veerkracht"

Ik ben bij Sosiela geweest
Ik zit weer helemaal lekker in mijn vel.
Heb weer een sterke innerlijke kracht en veerkracht
Ik raad het iedereen aan

Noldy

"Bevrijd van stress en weer lekker in mijn vel"

Fantastische hulp gehad….bevrijd van stress, zit weer lekker in mijn vel en ik sta weer in mijn eigen kracht. Heel heel erg bedankt Sosiela.

Annemie

"Ik ben positief verrast en raad het iedereen aan"

Ik liep met diverse gezondheidsklachten en ik ben toen door Sosiela onder hypnose gebracht. Wat een ervaring. Ik ben positief verrast. Sosiela communiceert heel duidelijk en geeft je een veilig gevoel. Ik raad het iedereen aan.

Jelly