Hypnose, coaching en voedingsadvies in Cuijk

Word weer de beste versie van jezelf

met het herstel- en transformatieprogramma van PraktijkSOS

 • Hypnotherapie
 • Leefstijlcoaching
 • Hormooncoaching
 • Voedingsadvies

praktijk SOS Word weer de beste versie van jezelf

PraktijkSOS is gevestigd in de Medipoort in Cuijk. Sosiela is sinds 2014 een ervaren Internationaal Register Hypnotherapeut ® en Trainer Hormoonfactor. Naast hypnotherapie biedt zij ook coaching en voedingsadvies. Ben je zwanger of ben je onlangs moeder geworden en heb je last van postpartum klachten na je bevalling? Ook dan ben je bij PraktijkSOS in Cuijk aan het juiste adres voor het verwerken van traumatische ervaringen, depressies of emotionele klachten.

Waarom kiezen voor PraktijkSOS in Cuijk?

 • Het unieke herstel- en transformatieprogramma van is dat gebaseerd is op een combinatie van hypnotherapie, leefstijlcoaching, hormooncoaching en voedingsadvies.
 • Snelle en effectieve resultaten, waardoor je binnen 3 maanden van hun klachten af zijn.
 • Internationale certificering als hypnotherapeut en trainer hormoonfactor, waardoor ik over de nodige kennis en vaardigheden beschik om cliënten goed te begeleiden.
 • Persoonlijke ervaring met burn-out en traumapijnen, waardoor ik mij cliënten beter kan begrijpen en helpen.
 • Gevestigd in de Medipoort in Cuijk, samen met andere medische hulpverleners.

Wil jij voor eens en voor altijd van je klachten af?

Dankzij mijn maatwerk programma kom jij weer in jouw kracht! Maak nu een afspraak en zet de eerste stap naar een betere versie van jezelf.

Wil je weer een positief zelfbeeld hebben en weer zelfvertrouwen voelen?

Wil jij weer de focus hebben?

Wil jij van je angsten en onzekerheden af?

Kortom, wil jij weer in je innerlijke kracht staan?

Hypnose, coaching en voedingsadvies in Cuijk

Binnen 3 maanden ben jij van je klachten af!

Mijn naam is Sosiela Baidjnath, gecertificeerd internationaal hypnotherapeute, voedingsdeskundige, leefstijl- en hormooncoach.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om te kampen met burn-out en traumapijnen. Jaren geleden kampte ik hier zelf mee. Ik heb dit op eigen krachten moeten overwinnen en miste daarbij niet alleen de ondersteuning, maar ook ben ik erg lang bezig geweest met het herstel. Ik had het gevoel dat ik veel te lang niet meedraaide in de maatschappij. Dat moest anders kunnen.

Daarom heb ik een bijzonder herstel- en transformatieprogramma ontwikkeld wat ook echt werkt! Deze methode hanteer ik al een aantal jaren en met succes. Dankzij het programma herstellen mijn cliënten binnen 3 maanden van diverse klachten zoals een burn-out, traumapijn, verdriet, onzekerheid en faalangst, perfectionisme, overprikkeling en pijn in je lijf. Hierdoor mag ik me inmiddels gespecialiseerd noemen op dit vlak. Uit onderzoek is gebleken dat met enkel cognitieve therapie de behandelperiode minimaal 6 maanden tot 1 jaar in beslag neemt. Wanneer er sprake is van trauma neemt de behandelperiode langere tijd in beslag.

Sosiela Baidjnath van Praktijk SOS

Voelt het alsof je in een emotionele gevangenis zit? Je zit vast en de klok tikt maar door. Je hebt het gevoel alsof er bijna geen tijd meer is en je steeds verder wegzakt...

Herken jij jezelf in één van de volgende klachten?

 • Burn-out: Je voelt je uitgeput, zowel emotioneel als fysiek. Handelingen uit het dagelijkse leven voelen zwaar en je lijkt geen grip meer te hebben op de situatie.
 • Perfectionisme: Je legt de lat hoog voor jezelf en bent kritisch op je eigen prestaties. Dit kan leiden tot gevoelens van stress, onrust en frustratie.
 • Faalangst: Je bent bang om te falen of om niet aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Dit kan leiden tot gevoelens van spanning, nervositeit en onzekerheid.
 • Onzekerheid of lage eigenwaarde: Je twijfelt vaak aan jezelf en je capaciteiten. Dit kan leiden tot gevoelens van angst, somberheid en eenzaamheid.
 • Oververmoeidheid: Je voelt je uitgeput en hebt weinig energie. Dit kan leiden tot gevoelens van prikkelbaarheid, somberheid en concentratieproblemen.
 • Overprikkeling: Je hebt moeite om alle prikkels in je omgeving te verwerken. Dit kan leiden tot gevoelens van irritatie, vermoeidheid en stress.
 • Pijn in je lijf: Je ervaart verschillende soorten pijn zoals hoofdpijn, rugpijn of spierpijn. Dit kan leiden tot gevoelens van frustratie, ongemak en somberheid.
 • Traumapijn en verdriet: Je voelt diepe emotionele pijn en verdriet als gevolg van traumatische ervaringen uit het verleden. Je voelt je gevangen in je eigen pijn en verdriet. 

Klaar om de controle over je leven terug te nemen en je gezondheid en geluk te herstellen? Neem vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven. Samen kunnen we dit bereiken. Plan vandaag nog een afspraak in zodat ik je kan informeren over de mogelijkheden. Jij bepaalt zelf wanneer we beginnen met jouw herstel.