praktijksos.nl > aanbod > aanpak burn-out

Ontdek het geheim van innerlijke rust en balans

Praktijk SOS helpt je om stress, burn-out en angst te overwinnen met persoonlijke begeleiding en een maatwerk programma gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en ervaringsdeskundigheid.

praktijk SOS Word weer de beste versie van jezelf

Ontsnap aan de burn-out en emotionele Gevangenis – Vind Innerlijke Rust en Kracht!

Stel je eens voor dat je leven voelt als een emotionele gevangenis, waarin je vastzit en de tijd genadeloos doortikt, terwijl je steeds verder en verder wegzakt…

Ben jij klaar om voorgoed af te rekenen met de volgende problemen?

jouw faalangst, perfectionisme en onzekerheden?

afrekenen met een negatief zelfbeeld en je lage eigenwaarde? En wil je weer een positief zelfbeeld hebben, weer zelfvertrouwen voelen?

je gebrek aan concentratie en weer focus hebben?

je oververmoeidheid, overprikkeling en lichamelijke pijnen?

Sosiela Baidjnath van Praktijk SOS

Kortom, wil je weer in je kracht staan en weer beschikken over innerlijke veerkracht?

Dan ben je nu eindelijk aan het juiste adres. Dankzij mijn maatwerk programma kom jij weer in je kracht.

  • Tijdens de sessies behandelen we DE issues die jou belemmeren in je dagelijkse leven. Dit bied ik jou aan in het herstelprogramma waarbij ik gebruik maak van de combinatie van hypnotherapie, cognitieve vaardigheidstraining en leefstijlcoaching.  Tijdens de gesprekken onderzoek ik waar de oorzaken zitten. Deze angels haal ik er tijdens de sessies uit. Dus we pakken het probleem vanaf de wortel aan en dit in 3 tot 6 sessies waarin jij weer volledig in je kracht komt.

Dus niet alleen de symptomen worden aangepakt, maar we halen de angels eruit zodat jij weer volledig in je kracht komt te staan.

  • Wil jij nog een stap verder gaan, kies dan voor het herstel en transformatieprogramma. Dan transformeer jij tijdens de sessies naar de persoon die je altijd al hebt willen zijn.

Wacht niet langer en grijp deze kans om je leven te veranderen!

Reviews

Dit is wat klanten zeggen over mijn programma

"Ik heb weer een sterke innerlijke kracht en veerkracht"

Ik ben bij Sosiela geweest
Ik zit weer helemaal lekker in mijn vel.
Heb weer een sterke innerlijke kracht en veerkracht
Ik raad het iedereen aan

Noldy

"Ze wist het ware probleem van mijn burn-out te herleiden"

Sosiela is een zeer fijne hypnotiseur die heel snel tot de kern weet te komen. Zo wist zij direct het ware probleem van mijn Burn-out te herleiden zonder dat ik hierover heel veel had vertelt. Vervolgens bracht ze mij op liefdevolle wijze in hypnose en sinds dien heb ik geen last meer van mijn Burn-Out klachten. Kortom een echte aanrader!

Brandon Spaeter

"Bevrijd van stress en weer lekker in mijn vel"

Fantastische hulp gehad….bevrijd van stress, zit weer lekker in mijn vel en ik sta weer in mijn eigen kracht. Heel heel erg bedankt Sosiela.

Annemie

Binnen 3 maanden ben jij van je klachten af!

Mijn naam is Sosiela Baidjnath, gecertificeerd internationaal hypnotherapeute, voedingsdeskundige, leefstijl- en hormooncoach.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om te kampen met burn-out en traumapijnen. Jaren geleden kampte ik hier zelf mee. Ik heb dit op eigen krachten moeten overwinnen en miste daarbij niet alleen de ondersteuning, maar ook ben ik erg lang bezig geweest met het herstel. Ik had het gevoel dat ik veel te lang niet meedraaide in de maatschappij. Dat moest anders kunnen.

Daarom heb ik een bijzonder herstel- en transformatieprogramma ontwikkeld wat ook echt werkt! Deze methode hanteer ik al een aantal jaren en met succes. Dankzij het programma herstellen mijn cliënten binnen 3 maanden van diverse klachten zoals een burn-out, traumapijn, verdriet, onzekerheid en faalangst, perfectionisme, overprikkeling en pijn in je lijf. Hierdoor mag ik me inmiddels gespecialiseerd noemen op dit vlak. Uit onderzoek is gebleken dat met enkel cognitieve therapie de behandelperiode minimaal 6 maanden tot 1 jaar in beslag neemt. Wanneer er sprake is van trauma neemt de behandelperiode langere tijd in beslag.

Wil ook jij binnen 2 tot 3 maanden van je burn-out, emotionele blokkades en/of traumapijnen af? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Sosiela Baidjnath van Praktijk SOS