Aanbod PraktijkSOS

Wil jij je eindelijk weer 100% goed voelen, genieten en klachtenvrij leven? 

Behandelingen en trajecten

Ontdek je persoonlijke behandelplan

Heb je geen idee welke behandeling of traject het beste bij jou past? Geen zorgen! Boek nu een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik jou kan ondersteunen. Tijdens het gesprek luister ik naar jouw verhaal en bied ik inzichten op maat. Ik wil graag jouw welzijn bevorderen en samenwerken aan een gezonder, gelukkiger leven.

Ik kijk ernaar uit om kennis te mogen maken!

Binnen 3 maanden ben jij van je klachten af!

Mijn naam is Sosiela Baidjnath, gecertificeerd internationaal hypnotherapeute, voedingsdeskundige, leefstijl- en hormooncoach.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om te kampen met burn-out en traumapijnen. Jaren geleden kampte ik hier zelf mee. Ik heb dit op eigen krachten moeten overwinnen en miste daarbij niet alleen de ondersteuning, maar ook ben ik erg lang bezig geweest met het herstel. Ik had het gevoel dat ik veel te lang niet meedraaide in de maatschappij. Dat moest anders kunnen.

Daarom heb ik een bijzonder herstel- en transformatieprogramma ontwikkeld wat ook echt werkt! Deze methode hanteer ik al een aantal jaren en met succes. Dankzij het programma herstellen mijn cliënten binnen 3 maanden van diverse klachten zoals een burn-out, traumapijn, verdriet, onzekerheid en faalangst, perfectionisme, overprikkeling en pijn in je lijf. Hierdoor mag ik me inmiddels gespecialiseerd noemen op dit vlak. Uit onderzoek is gebleken dat met enkel cognitieve therapie de behandelperiode minimaal 6 maanden tot 1 jaar in beslag neemt. Wanneer er sprake is van trauma neemt de behandelperiode langere tijd in beslag.

Wil ook jij binnen 2 tot 3 maanden van je burn-out, emotionele blokkades en/of traumapijnen af? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Sosiela Baidjnath van Praktijk SOS

Reviews

Dit is wat klanten zeggen over mijn programma’s

"Ik heb weer een sterke innerlijke kracht en veerkracht"

Ik ben bij Sosiela geweest
Ik zit weer helemaal lekker in mijn vel.
Heb weer een sterke innerlijke kracht en veerkracht
Ik raad het iedereen aan

Noldy

"Ze wist het ware probleem van mijn burn-out te herleiden"

Sosiela is een zeer fijne hypnotiseur die heel snel tot de kern weet te komen. Zo wist zij direct het ware probleem van mijn Burn-out te herleiden zonder dat ik hierover heel veel had vertelt. Vervolgens bracht ze mij op liefdevolle wijze in hypnose en sinds dien heb ik geen last meer van mijn Burn-Out klachten. Kortom een echte aanrader!

Brandon Spaeter

"Bevrijd van stress en weer lekker in mijn vel"

Fantastische hulp gehad….bevrijd van stress, zit weer lekker in mijn vel en ik sta weer in mijn eigen kracht. Heel heel erg bedankt Sosiela.

Annemie